Lånekalkylator

Gör en lånekalkyl

Ange lånets villkor nedan.


Lånebelopp ( SEK )

Räntesats ( % )

Återbetalningstid ( År )


Månadskostnad

SEK

Totalkostnad

SEK

Räntekostnad

SEK


Observera att detta är ett exempel som ger dig en uppskattning baserat på informationen som angetts.

Lånekalkyl - räkna på ditt lån

Fördelen med att använda sig av en lånekalkylator online är att du slipper ha långa och knepiga samtal med banken. Ibland kan det kännas jobbigt att behöva berätta hur mycket man har råd och inte har råd med i månadskostnad och därför kan du alltså själv se hur mycket just ditt lån skulle gå på. De olika lånebeloppen ger vanligtvis olika kostnader per månad och det har också stor betydelse för hur lång återbetalningstid du är intresserad av.

Hitta den bästa långivaren

Beräkna ditt lån

Att ansöka om lån blir bara mer och mer vanligt och sanningen är att de allra flesta människor har ett lån eller krediter av något slag. Det finns självklart många olika anledningar till varför man är i behov av att ta ett lån. Det kan handla om allt från utgifter som man inte varit beredd på eller ett större inköp som kan vara svårt att finansiera på egen hand.

Förr behövde man vända sig direkt till en bank eller långivare för att ha möjlighet att ansöka om lån. Processen var lång och det tog mycket tid att gå igenom olika alternativa lånebelopp. Idag ser det mycket annorlunda ut och med hjälp av jämförelsesajter är det betydligt lättare att jämföra flera långivare samtidigt och dessutom själv kunna räkna ut vad de olika beloppen skulle ge för månadskostnad.

När du har hittat ett belopp som du känner dig bekväm med är det bara att sätta igång ansökan. Det gör du enklast online, men självklart går det bra att ta hjälp av kundsupport för vägledning och råd. Vanligtvis får man ett preliminärt belopp direkt på skärmen, men kan ibland behöva komplettera med uppgifter för att lånet ska beviljas helt. Detta är mycket vanligt i samband med större lånebelopp, där också de allmänna kraven för låneansökan är högre än för t.ex ett sms-lån.

Beräknar ditt lån gör du enkelt och smidigt när helst du känner för det. Lånekalkylatorn är tillgänglig för kunder dygnet runt och kan även användas via surfplattor eller smartphones. Det gör att du kan beräkna hela ditt lån var du än befinner dig och kan på så vis känna dig tryggare med ditt lån. Inte nog med att du får chansen att tänka efter på de olika månadskostnaderna och beloppen i lugn och ro, du kan även göra det utan att behöva känna dig stressad i telefonen eller behöva sitta i telefonkö på opassande platser och situationer.

Använd dig av kreditor.nu när det är dags att hitta ett nytt lån eller om du vill ha hjälp att samla dina krediter. Här finner du allt från snabb-lån, sms-lån, vanliga lån och mycket mer, så att du kan hitta precis det som passar just dig och din situation.