Lån med betalningsanmärkning

Att ta ett lån kan kännas som en omöjlighet om man råkat hamna i en situation där man har fått en betalningsanmärkning. Vissa betalningsanmärkningar är äldre, men ligger fortfarande kvar och påverkar kreditvärdigheten, vilket kan kännas mycket tråkigt.

Förr var det betydligt svårare att lyckas få ett lån om man hade en betalningsanmärkning. Idag ser detta annourlunda ut och det finns faktiskt ett flertal olika långivare som accepterar en och en annan anmärkning. Vanligast är att betalningsanmärkningen behöver vara gammal för att lånet ska kunna gå igenom och självklart behöver man vara fri från Kronofogden.

Har man en anmärkning behöver man vara inställd på att detta kan göra så att man inte får ett större belopp beviljat. Lån som snabblån, sms-lån och krediter brukar vara ett bra alternativ för den som vill låna pengar och en stor fördel är att dessa lån har en mycket snabb återbetalningstid. Hos Kreditor.nu hittar du ett flertal olika långivare som accepterar betalningsanmärkningar och du kan på så sätt ändå få en chans.

För att man som kund ska slippa söka igenom hela internet efter en bra bank så har Kreditor samlat en mängd olika banker och långivare som man kan ha möjlighet att använda sig av. Du fyller i dina personuppgifter online och väljer sedan vilket belopp du behöver låna. När du har skickat in din ansökan tas en kreditupplysning, men om långivaren använder sig av UC eller något annat kreditföretag är mycket individuellt. Du får ditt preliminära beslut direkt och behöver långivaren komplettera så kommer du att få information om detta.

I kreditupplysningen står information om eventuella betalningsanmärkningar, din taxerade inkomst och om du har hamnat hos Kronofogden. För många kan det kännas jobbigt att en kreditupplysning tas, men detta är för att säkerställa att kundens ekonomi klarar av lånet och den ränta som tillkommer. Man bör aldrig låna mer pengar än vad man är i behov av och dessutom se till att välja ett lån som har en återbetalningstid som man klarar av.

Vill du ansöka om ett större belopp än vad ett sms-lån eller snabblån kan erbjuda, behöver du vanligtvis vara fri från alla typer av betalningsanmärkningar. Maxbeloppet för ett snabblån kan se mycket olika ut och skilja sig mellan allt från 5000-20.000 kronor. Även återbetalningstiden kan variera kraftigt, men för de lägre beloppen brukar 3 månader vara standard. Ett sms-lån har sällan en längre återbetalningstid än 6 månader, även för de större beloppen.

Med hjälp av kreditor.nu kan du få svar från ett flertal olika långivare som är beredda att ge dig ett lån. Ibland kan du bli beviljad en lägre summa pengar än vad du har ansökt om och detta är för att aktören anser att en högre summan inte är passande för just dig och din ekonomi. Har du tur brukar pengarna betalas ut inom 5 timmar från att de har godkänt ditt lån och annars gäller utbetalning inom 24 timmar. Se till att acceptera ditt lån med Bank-ID, så påskyndar du processen och har snart pengarna på banken.