Behöver du ett lån? Hitta långivare online!

Vi har samlat Sveriges populäraste långivare så att du enkelt ska kunna hitta lånet som passar dig bäst!

Ett enkelt sätt att låna pengar

De allra flesta människor har någon gång hamnat i en situation där man är i behov av pengar. Det kan handla om allt från att köpa sig ett nytt hem, en bil eller att man helt enkelt har oförutsedda utgifter att ta hand om.

Genom att ansöka om ett lån kan man snabbt uppfylla sina drömmar eller bara få ekonomin stadig igen. Det finns en rad olika lån att använda sig av när det är dags att ansöka. Sms-lån, kredit och snabblån är mycket enkla alternativ, men passar bäst för den som klarar av en snabb återbetalning och som dessutom är ute efter en lite mindre summa pengar. Återbetalningstiden kan variera kraftigt och beror mycket på beloppet man har ansökt om, men även hur hög kreditvärdighet som man har.

Det är inte bara lånens återbetalningstid som skiljer sig åt. För att kunna få ett SMS-lån eller krediter beviljade krävs det sällan lika mycket som om du vill ansöka om ett större lån med längre återbetalningstid. Hos Kreditor.se kan du ansöka om ett flertal olika typer av lån från kända långivare och kan direkt jämföra vilket som blir bäst för dig.

Att ansöka online är mycket enkelt. Du fyller snabbt i dina personuppgifter och sedan tas en vanlig kreditupplysning. Vissa företag har valt att inte använda sig av UC, men detta betyder inte att man inte kommer vilja se personen ekonomi. Ibland går det att få låna pengar även om man har en betalningsanmärkning, men har du hamnat hos Kronofogden kommer du att bli nekad lånet direkt, oavsett summa.

Sms-lån

Ett sms-lån är ett mycket snabbt och enkelt lån att ansöka om och här krävs det sällan höga krav på låntagaren. Vanligaste är att du är myndig eller över 20 år och att du har en taxerad inkomst. Hur mycket du behöver ha taxerat varierar beroende på vilken bank eller lånförmedlare som du använder dig av.

En mycket stor fördel med Sms-lån är att man vanligtvis får svar på sin ansökan direkt. Behöver företaget fler uppgifter kan du behöva komplettera din ansökan, men annars så brukar pengarna betalas ut direkt eller inom 24 timmar. Summan för sms-lån brukar variera, men vanligast är att du kan låna mellan 1000-10.000 kronor.

Krediter

Krediter skiljer sig en hel del från lån och här behöver du endast betala tillbaka den summan som du har använt dig av. Får du ett kreditbelopp på 10.000 kronor beviljat, men bara behöver 5000 av dessa, så är det alltså enbart 5000 som du kommer behöva betala tillbaka. I samband med en ansökan om krediter så tas en kreditupplysning och ju högre kredit du ansöker om, desto bättre och stadig ekonomi kommer du att behöva ha.

Lån

Större lån kräver mer från sin låntagare, vilket egentligen inte är speciellt konstigt. Att ansöka om lån är ett stort ansvar och man ska självklart kunna betala tillbaka hela beloppet, samtidigt som man kan leva en värdig vardag. Hos Kreditor kan du hitta långivare som erbjuder lån upp till 500.000 kronor, vilket är utmärkt för den som söker handpenning eller ska göra en större investering.

För att få ett stort lån beviljat behöver man vara helt fri från betalningsanmärkningar. Vanligtvis finns en minsta gräns för hur mycket du ska ha taxerat i inkomst och det är heller inte ovanligt att företagen kräver en fast anställning. Är beloppet mycket stort kan man gå ihop tillsammans med en familjemedlem eller vän, vilket ökar chanserna att få lånet beviljat.

Det finns inget krav på vad du behöver använda dina pengar till när du ansöker om ett Sms-lån, krediter eller ett vanligt privatlån. Ibland kan man behöva redovisa anledningen till lånet, men detta gäller enbart för större summor.

Att en kreditupplysning tas kan kännas jobbigt för många, speciellt om man inte har någon bra tidigare historik. Anledningen till detta är däremot inte enbart för att banken kommer vilja vara säker på att få sina pengar tillbaka, utan är även ett sätt att värna om sina kunder. Har man redan många lån eller tidigare haft svårt att betala tillbaka kan ett nytt lån sätta en i en ännu svårare ekonomisk situation än vad man redan är i.

Med en riktig bra långivare kan ni tillsammans komma fram till en återbetalningsplan som passar just dig. På hemsidan Kreditor.se kan du själv se vad månadskostnaden blir, beroende på belopp och återbetalningstid. Detta är ett mycket smart sätt för kunden att själv kunna bestämma hur lånet ska betalas tillbaka och man får även chans att jämföra de olika räntor som erbjuds.

Genom att använda sig av en lånförmedlare så slipper du söka runt hos de olika bankerna. Du knappar snabbt in hur mycket du vill låna, skickar in dina uppgifter och får sedan svar från en eller flera långivare. Med ett enkelt knapptryck kan du sedan acceptera lånet med hjälp av e-legitimation och är det ett mindre lån brukar mycket snabb utbetalning ske.